Η Ιστορία μας

Η Ningbo WellDone Metal Mfg., Ltd ιδρύθηκε το 2007 και βρίσκεται στο Ningbo, το οποίο είναι μία από τις κύριες βάσεις υλικού στην Κίνα. Ξεκινήσαμε την επιχείρηση ως ένα μικρό εργοστάσιο με 5 εργαζόμενους και μόνο λίγους τόρνους, τώρα έχουμε εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο διεθνές εργοστάσιο που διαθέτει δύο εργαστήρια κατασκευής και καλύπτει έκταση άνω των 1200 τετραγωνικών μέτρων.

Το εργοστάσιό μας

Η εταιρεία μας επικεντρωνόταν πάντα στην κατασκευή και εξαγωγή κάθε είδους προσαρμοσμένου υλικού, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων CNC, εξαρτημάτων με σφραγίδα, διαθέτουμε πολλούς σύγχρονους εξοπλισμούς, π.χ. CNC τόρνος, μηχανή σφράγισης, μηχανή φρεζαρίσματος, μηχανή λείανσης, πριόνισμα, αυτόματος τόρνος, κύλινδρος κλωστών κ.λπ. Ταυτόχρονα, κέντρο κατεργασίας CNC, μηχανή ψυχρής κατεύθυνσης, μηχανή θερμής σφυρηλάτησης, μηχανή συγκόλλησης, μηχανή λείανσης, μηχανή χύτευσης, μηχανή έγχυσης μετάλλων κ.λπ. διατίθενται από τον συνεργάτη μας, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε σχεδόν όλες τις ανάγκες σας στον τομέα του υλικού.

Εφαρμογή προϊόντος

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται κυρίως για:

construction € »κατασκευαστική βιομηχανία

χημική βιομηχανία

transportation € »σύστημα μεταφοράς

kitchen € »συσκευές κουζίνας

industrial € »βιομηχανικός συνδετήρας

daily € »συνδετήρας καθημερινής χρήσης

Αγορά Παραγωγής

Χάρη στην ανώτερη ποιότητα συνεχώς, γινόμαστε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας. Τώρα, έχουμε δημιουργήσει μια στενή και μακροχρόνια σχέση επιχειρηματικών συνεργατών με πελάτες από περισσότερες από 20 χώρες.

Το Welldone Metal Mfg. Θα τηρήσει τις κατευθυντήριες οδηγίες για την ποιότητα - η ζωή είναι η τεχνολογία, η ηγετική δύναμη, η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο στόχος μας, ενώ καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από όλο τον κόσμο να ρωτήσουν σε εμάς, και χτίστε μια "win-win" επιχειρηματική σχέση μαζί μας.