Πώς να χρησιμοποιήσετε λογικά το κέντρο διάτρησης και χτυπήματος cnc;

- 2021-05-19-

Όταν χρησιμοποιείτε ένα κέντρο επεξεργασίας διάτρησης και χτυπήματος CNC, ένας μικρός αριθμός πελατών πιστεύει λανθασμένα ότι ένα κέντρο γεώτρησης και τρυπήματος μπορεί να κάνει μια ποικιλία παραδοσιακών επεξεργασιών. Εάν χρησιμοποιηθεί ακατάλληλα, θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στον εξοπλισμό. Θα το παρουσιάσω εν συντομία σήμερα. Πώς να χρησιμοποιείτε λογικά σχετικά θέματα!


Επιτρέψτε μου να μιλήσω για το φάσμα επεξεργασίας κέντρων διάτρησης και επεξεργασίας CNC. Τα κέντρα γεώτρησης και τρυπήματος υψηλής ταχύτητας καταλαμβάνουν μια πολύ σημαντική θέση στην επεξεργασία μικρών παρτίδων χάλυβα, αλουμινίου, χαλκού, ακρυλικού και άλλων βιομηχανιών, όπως κελύφη κινητών τηλεφώνων και επεξεργασία μηχανικών εξαρτημάτων, ιδιαίτερα κινητών τηλεφώνων. Επεξεργασία εξαρτημάτων. Οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν κέντρα γεώτρησης και χτυπήματος υψηλής ταχύτητας επειδή μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση επεξεργασίας εξαρτημάτων και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακρίβειας και ομαλότητας όπως φρεζάρισμα υψηλής ταχύτητας, διάτρηση και χτύπημα. Εκτός από τον άξονα, πρέπει να δώσετε προσοχή στη ροπή του άξονα. Η λάθος εφαρμογή θα επηρεάσει άμεσα τη διάρκεια ζωής του εργαλειομηχανής. Για παράδειγμα, ένας άξονας με χαμηλή ροπή πρέπει να ταιριάζει με ένα εργαλείο μικρότερης διαμέτρου. Εάν ένα εργαλείο μεγάλης διαμέτρου χρησιμοποιείται για κατεργασία, θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον άξονα. Ε Για παράδειγμα, η ισχύς του άξονα του κέντρου μηχανικής διάτρησης και χτυπήματος CNC είναι κάτω από 7,5kW και γενικά συνιστάται να ταιριάζει με το εργαλείο με διάμετρο 16 mm ή μικρότερη.


Τα παραπάνω είναι μια απλή ανάλυση της χρήσης του κέντρου μηχανικής διάτρησης και χτυπήματος CNC, της επεξεργασίας του αντίστοιχου υλικού, της προσοχής στη ροπή του άξονα και της επιλογής του κατάλληλου εργαλείου.